NAČINI PLAĆANJA

U CENE NIJE URAČUNATA POŠTARINA!

INTERNET KUPOVINA

Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine

Ukoliko ste izabrali plaćanje uplatnicom, odnosno nalogom za prenos, nakon poručivanja kontaktiraće Vas menadžer internet prodaje. Na Vašu e-mail adresu poslaće predračun po kome možete platiti robu. Na predračunu se nalazi račun banke na koji možete izvršiti uplatu. Preporuka je da nakon uplate obavestite sektor Internet prodaje. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom racunu (web banking).

Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)

Ovaj način plaćanja je moguć za isporuke koje se dostavljaju brzom poštom. Kupac je u obavezi da isporučenu robu proveri i da svako oštećenje prijavi kurirskoj službi. Kod plaćanja pouzećem, preko kurirske službe, naručenu robu plaćate prilikom isporuke kuriru na ruke. Plaćanje se vrši u gotovom novcu u dinarskoj valuti.

POVRAĆAJ NOVCA

Prodavac vrši povraćaj koristeći ista sredstva plaćanja koja je potrošač koristio u prvobitnoj transakciji, pod uslovom da potrošač ne snosi nikakve troškove takvog povraćaja. Prodavac može da odloži povraćajj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok potrosšač ne dostavi dokaz da je poslao robu.

Kontaktirajte nas na telefon 060/5243-809 ili nam posaljite email na adresu: info@aquamanija.com. U email-u nam dostavite Vaše ime, prezime i broj Vašeg računa/otpremnice, broj dinarskog tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate navedeni račun. Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun.