O nama

Aquamanija je specijalizovana online prodavnica kupatilske opreme, širokog spektra proizvoda za opremanje kuće i dvorišta kao i prateće opreme. U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor baterije, bojlera, kada, kabina, sanitarije, kupatilskog nameštaja, aksesoara, keramike. PVC stolarije, vodomera, pumpi, kao i vodovodnog materijala. Aquamanija online prodavnica omogućuje korisnicima širom Srbije isporuku na kućnu adresu u najkraćem mogućem roku. U online prodavnici nalazi se preko 1000 artikala, a o aktuelnim popustima, potrošači se informišu putem društvenih mreža, Facebook stranice, kao i Instagram profila, a sve u cilju što povoljnije ponude sve većoj mrži stalnih potroača.

Plasiramo sopstveni brend Linni, ali treba napomenuti i renomirane proizvođače iza kojih stoji kvalitet, visoki standardi tehnologije izrade i savremen dizajn.

Aquamanija je deo prodajnog lanca Aquapromet d.o.o koji posluje na teritoriji Srbije više godina unazad. Dugogodišnje poslovanje karakteriše praćenje trendova u industriji, najbolji odnos cene i kvaliteta, stalno uvođenje novih proizvoda i tim ljudi spreman za saradnju na svim nivoima poslovanja.

Kupatilo može biti pravo mesto za uživanje pa s toga kupovinu kupatilske opreme ne treba prepustiti slučaju. Naš cilj je da kupovina u opremanju životnog prostora a naročito kupatila ne predstavlja napor već zadovoljstvo i uživanje, a mi smo tu da ponudimo sve kako bi Vaš životni prostor zablistao u punom sjaju. Današnji ubrzani tempo života često ne ostavlja previše vremena za odlazak u kupovinu. Zato je usluga koju pruža Aquamanija online prodavnica odlično rešenje!

Osim za porudžbine koje možete izvršiti za svoj dom ili firmu, kupovina putem Aquamanija online prodavnice posebno je pogodna ako želite da iznenadite svoje najbliže, roditelje ili prijatelje, i umesto njih, obavite kupovinu. Dostavićemo naručene proizvode direktno do Vaših vrata ili na adresu osobe za koju je porudžbina izvršena.

Kupujte sa uživanjem!
Garantujemo najniže cene, zavidan asortiman i kvalitet.
Stojimo na raspolaganju za svaku vrstu pitanja, saveta i sugestija.

ZAŠTO BAŠ MI?

  • Aquamanija OnlineShop je jedinstvena internet prodavnica koja Vam nudi brzu i laku online kupovinu najatraktivnijih proizvoda uz isporuku na teritoriji čitave zemlje.
  • Aquamanija Vam nudi isporuku od 2 do 10 radnih dana na željenu adresu.
  • Kupovina na našoj internet stranici je sigurna. Mi smo registrovana pravno lice koje posluje u standardu sa zakonskom regulativom i propisima.
  • Nudimo Vam širok asortiman sanitarije, kupatilske opreme, keramike i vodovodnog materijala vodećih svetskih i regionalnih brendova po pristupačnim cenama.
  • Ukoliko Vam je potrebna pomoć, možete nas pozvati putem Call centra na telefon 060/5243-809 ili putem maila info@aquamanija.com.
  • Trudimo se da informacije na sajtu budu potpune, tačne i aktuelne. Zadržavamo pravo vršenja izmena u informacijama o ceni i dostupnosti.
  • Prilikom prodaje robe, menadžer prodaje, potrošača obavestiće o dostupnosti rezervnih delova, priključnih aparata i sličnih delova, tehničkog servisa, odnosno održavanje i popravke za vreme i posle prestanka garancije.