Prednosti ugradnje konzolne wc šolje

utorak, 05. maj 2020.

Brže i lakše čišćenje kupatila

 

Konzolne šolje mogu znatno olakšati čišćenje kupatila jer ćete lakše dopreti do uglova ispod nje,  koji nisu pristupačni kod standardnih wc šolja. One vam takođe pružaju više podnog prostora generalno i čine da vaše kupatilo izgleda veće i prostranije.

 

Lepo iskorišćen prostor

 

Konzolne wc šolje mogu iskoristii prostor na najoptimalniji način. Zahtevaju manje prostora u odnosu na standardnu wc šolju time što nema cevi do vodokotlića koji ne visi na zidu a nema ni odvoda na pod. Samin tim mogu da se postave bliže kupatilskom nameštaju ili tuš kabini, čime štede prostor.

 

 

Moderan dizajn

 

Konzolne šolje pružaju čist i elegantan dizajn za vaše kupatilo i odlično deluju ako tražite minimalistički efekat. Vsoko stilizovana konzolna wc šolja u kombinaciji sa izuzetno opremljenim ostatkom kupatilskog prostora zaista može da oduševi. Površinski sloj na većini wc šolja je visokog sjaja te se podne pločice savršeno reflektuju. Moderna silueta uz soft close dasku, učiniće da vaše kupatilo bude opremljeno u skladu sa savremenim standardima.

Prikladne za osobe sa invaliditetom

Konzolne šolje mogu biti idealne za osobe sa invaliditetom, jer se mogu postaviti na najprikladnijoj visini. To omogućava jednostavniju ugradnju i jednostavno korišćene za osobe kojima je funkcionalnost od velikog značaja.

 

Ukoliko ste razmislili o kupovini konzolne šolje, verujemo da ćete napraviti pravi izbor i uveriti se u niz prednosti ovog proizvoda.