Saveti za organizaciju kupatila

4. maj 2020.

Vaše kupatilo trebalo bi da bude mesto relaksacije, gde se spremate za ostatak dana i gde se prirpremate za noć. Iskoristite savete i ideje kako bi vaše kupatilo organizovali na najbolji mogući način. Vreme je da konačno složite sve te peškire, šminku i kozmetiku i uživate u harmoničnoj atmosferi.
Oslobodite se starih peškira, kozmetike i svih preparata koje ne koristie. Mnogo je lakše organizovati prostor sa manje nepotrebnih stvari i trudite se da kozmetiku i sve potrebne stvari koje koristitie svakodnevno, postavite sa prednje strane polica kako bi bile lako dostupne.
Manje ukrasne korpe za odlaganje uvek su bolje od jedne veće koja često može završiti kao velika kanta za smeće. Ako želite da tačno vidite šta je unutra , onda se potrudite da postavite providne ukrasne kutije kako bi stvari bile uočjivije.
 
 
 
 
 
Često se dešava da smo vremenski ograničeni, pa pravilno odlaganje peškira nakon upotrebe ostavljamo za kasnije. Uvek je lakše samo spustiti peškir ali zakačke na vratima ili zidovima kupatila mogu biti pravo rešenje. Bilo bi najbolje da svaki član domaćinstva ima svoje zakačke za peškire kako bi kupatilo ostalo uredno u svakom trenutku.
Šampone, kupke, sapune uvek je lepše odlagati u ukrasnim korpama nego ostavljati na kadi. Za jedinstven izgled, svoje losione i šampone možete pretočiti u starinske klasične bočice koje se mogu naći u home centrima. Ako ste pristalica modernog dizajna, pokušajte sa metalnim i plastičnim ukrasnim bocama sa pumpicom koje se takođe mogu naći u prodavnicama kućne opreme.
Fioke u kupatilskim ormarićima su samo sekundarno mesto za odlaganje stvari. Najbolje bi bilo da koristite više kutija ili korpi kombinujući različite boje i u njima sortirati sve potrebne sitnice. Kada budete otvorili fioku, za tili čas možete pronaći ono što vam je potrebno.