Belo kupatilo je nepogrešiv izbor

utorak, 05. maj 2020.

Zašto odabrati belu boju za kupatilo?
Bela je znak modernizma, jednostavnosti i elegancije. Kada se čiste, bele pločice uvek će delovati blještavo i doći do izražaja svojom belinom. Bela boja takođe stvara iluziju prostranosti, čineći kupatilo većim i svetlijim. Naročito ako vaš dom ima moderan izgled i osećaj otvorenosti, belo kupatilo iako malo može biti pravi izbor. Još jedan jednostavan razlog za odabir bele bi mogao biti vaš ličn estetski ukus - ako imate osećaj da je bela boja za vas, verujte svom instinktu!
Kada se odlučite za belo kupatilo, razmislite kako biste želeli da izgleda. Možete se odlučiti za jedan ili dupli umivaonik, u zavisnosti od veličine kupatila i broja ljudi koji će ga koristiti. Umivaonici su dostupni u raznim oblicima, bojama i materijalima, od stakla do porcelana i kamena. Ovo čini kupatila čistim, elegantnim i modernim. Oni imaju bezvremenski kvalitet, a iako su jednostavni, daju upečatljiv izgled.
Nemojte preterivati sa detaljima i dodatnim bojama aksesoara kako primarna ideja prostora ne bi bila narušena. Vaza sa cvećem, sveca ili školjke mogu biti jedan od detalja koji će upotpuniti kupatilski prostor.
Takode razmislite o kupovini lepog držača sapuna, ne plastičnog, fino dizajniranu bocicu koja vas svaki put oduševi kada uzmete tufere za lice . Svi ovi elementi dodaju lepotu vašeg kupatila.
Postoji veliki izbor aksesaoara koji mogu dodatno oplemeniti prostor od finih mesinganih do staklenih i keramičkih. Dolaze u razlicitim dimenzijama kako bi se uklapale u sve prostore kupatila. Možete odabrati jednostavan dizajn i svetle boje ili drvo i metal u rusticnom izgledu. Dok su vecina belih kupaonica ispucana pravougaonom, cak možete pronaci i okrugle isprazne. Kada birate kupatilski nameštaj i umivaonik ne zaboravite da izmerite prostoriju i sa sigurnošću znate da se uklapa u vaš prostor.
Pošto se prašina lako pojavljuje na beloj površini, budite sigurni da cete brisati svoje kupatilo nedeljno kako bi u svakom trenutku blistalo. Ovo je jednostavan i brz zadatak. Najvažnije je da uživate u novom izgledu!