Kada je vreme da renovirate kupatilo?

4. maj 2020.

Sigurno vam se desilo da imate iznenadne goste. Prva stvar za kojom se obično posegne je neki brzinski kolač koji obećava da ćete ostaviti utisak dobrog domaćina. Ali na trenutak se zapitate, šta sa kupatilom? Ako ste se našli u ovakvoj situaciji, sigurno je vreme da preduzmete prve korake i dodate novo ruho svom kupatilskom prostoru. Bez obzira da li samo planirate da zamenite bateriju za lavabo ili je reč o kompletnom renoviranju, važno je da prepoznate kada je vreme da to učinite.
Ponekad je teško da, pored silnih obaveza poželite da menjate pločice u kupatilu. Ali, retko se postavi pitanje, kada ste to poslednji put učinili? Keramičke pločice vedrih boja i modernog dezena, mogu učiniti pravi WOW nekadašnjem monotonom kupatilu. Ovo ne mora da bude skup poduhvat, jer u današnje vreme, postoji ogroman izbor pločica po pristupačnoj ceni, a sasvim dobrogkvaliteta. Razmislite o tome.
Vremenom kade, a naročito nekadašnje emajlirane , mogu izgubiti nekadašnji sjaj i postati ne tako lepe na izgled. Ukoliko želite da izbegnete veći izdatak i osvežite svoju staru kadu, možete kupiti dvokomponentnu boju ili sprej za email. Svakako je mnogo bolje odlučiti se za novu akrilnu kadu, koja je ne samo lakša za održavanje, već i mnogo
dugotrajnija.
Ako vam smeta mnoštvo stvari koje su neophodne u kupatilu, ukrasne korpe i police mogu biti pravo rešenje. Na taj način možete iskoristiti mesta koja bi inače ostala prazna i neiskorišćena. Sam prilaz umivaoniku ili kabini može biti skučen pa bi ugaoni monoblok ili ugaoni umivaonik bili odličan izbor.
Atraktivniji izgled kupatilu može dati rasveta. To može biti skromno ali veoma praktično ulaganje. Rasvetom možete staviti akcenat
na detalje i postići mnogo drugačiji
i lepši osećaj.

Bez obzira da li se odlučujete na kompletno renoviranje kupatila ili želite da izmenite samo neki njegov detalj, najvažnije je da se u vašem kupatilu osećate prijatno i opušteno.