Prednosti nadgradnog lavaboa

4. maj 2020.

Bez obzira na to da li ste u potpunosti rekonstruisali svoje kupatilo ili jednostavno želite da ga oplemenite sa par novh detalja, na tržištu postoji mnogo opcija. Iako lavabo možda ne zvuči kao najfascinantniji detalj vašeg kupatila, verovali ili ne, ima potencijal da potpuno transformiše ovu prostoriju.
Štedi prostor
Nadgradni lavaboi imaju tendenciju da budu manjih dimanzija u odmosu na klasi;an lavabo pa su iz tog razloga savršeni za manja kupatila. Ostavljaju više prostora i doprinose savršenom minimalističkom izgledu.

Fleksibilna visina
Kod klsičnog lavaboa nema kompromisa kada je u pitanju visina. Sa nadgradnim lavaboom međutim, možete štelovati visinu koliko god želite. Ovo je odlično ako imate malu decu koja se bore da dođu do slavina, ili ste možda posebno visoki i umorni od čučanja svaki put kada vam je potrebno da operete ruke.

Ne dominira u prostoru
Danas možete nadgradni lavabo probaći u raznim oblicima i dimenzijama, što je odlična jest ako želite da ovo bude dominantan element u vašem kupatilu. Međutim, ako niste toliko zainteresovani da to bude žarišna tačka, opcija za nadgradni lavabo je savršena. Daleko kompaktnija i minimalistička, može mirno da stoj, ostavljajući vašu novo kupatilo u središte pažnje.
 
Lako se održava
Čišćenje lavaboa je jednostavan zadatak, ali koliko puta ste pokušavali da se sagnete i zađete u sve te delove iza lavaboa i oko stuba? Sa opcijom nadgradnog lavaboa, nikada više nećete morati da brinete o tome. Osim što olakšava čišćenje, mnogo je brže što vam daje više vremena da se opustite i divite se Vašem prelepom kupatilu.

Na našem online shopu www.aquamanija.com imamo širok spektar nadgradnih lavaboa u različitim oblicima i veličinama. Slobodno pregledajte naš izbor na linku: https://www.aquamanija.com/g/sanitarija/Nadgradni-lavabo/f

Ako želite više informacija o tome koja je najprikladnija opcija za vaše kupatilo, molimo ne ustručavajte se da nas kontaktirate i mi ćemo biti više nego srećni da vam pomognemo.